top of page

Ramme illustrasjoner

Ramme ligger sydvendt til ved Oslofjorden like nord for ladestedet Hvitsten, ca. 45 km.

sydover fra Oslo sentrum, Stedet har vært i Petter Olsens eie siden 1966.

I 2020 vil han åpne for publikum det som sannsynligvis vil bli et av Norges fineste kulturelle destinasjoner. 2mind har utviklet logo, profilprogram, kart/illustrasjoner, skilt og web for Rammes tre satsningsområder: Ramme gård, Ramme fjordhotell og Ramme kultur. 2Mind har også designet skiltprogrammet til Kulturstien «I Munchs fotspor» som ble åpnet for publikum våren 2017.

Prosjekt

Identity & Branding, Print, Digital & Web

Kunde

Ramme

År

Fra 2014 - 

For Ramme har vi laget diverse kart over anlegget. Ramme Gård, Havlystparken, Ankomst, Parkering, Kulturstier osv. Kart brukes på web og skilttavler. For Ramme Fjordhotell har vi laget flere illustrasjoner/kart over bygg, møterom, rømningsveier, oversikt over bordoppsett/kapasitet til møterom og konferansesaler m.m. 

Vignetter

Vi har også laget flere illustrasjoner som brukes i trykksaker og pakningsdesign.

For mer info se pakningsdesign

Paléet

Ramme har vært igjennom en lang byggeprosess de seneste årene og alle nybygg blir ikke ferdigstilt samtidig. Det kan allikevel være behov for å starte markedsføringen før bygget står klart. Da kan en illustrasjon være løsningen. Her var utgangspunktet en strektegning fra Erlend Hafner i arkitektkontoret Fantastic Norway. 2Mind har gitt farger og liv til arkitekttegningen.

bottom of page