top of page

Ramme

Ramme ligger sydvendt til ved Oslofjorden like nord for ladestedet Hvitsten, ca. 45 km.

syd for Oslo. Stedet har vært i Petter Olsens eie siden 1966. I 2020 åpnet Ramme det

som sannsynligvis blir en av Norges fineste kulturelle destinasjoner. 2mind har utviklet

logo & profilprogram, web, kart/illustrasjoner, markedsmateriell, kunstkataloger/plakater, pakningsdesign og skilt for Ramme. 2Mind har også designet skiltprogrammet til Kulturstien «I Munchs fotspor» som ble åpnet for publikum våren 2017.

Prosjekt:

Profilprogram & Web

Kunde:

Ramme

År:

Fra 2014

Hos Ramme får du en helhetlig opplevelse. Ramme gård vil forsyne deg med ferske matvarer, gårdsmiljø og hagedager. Du vil kunne tilbringe natten i unike rom på Ramme fjordhotell. I tillegg vil du kunne benytte deg av mange kulturtilbud som omvisninger, utstillinger, konserter og teater.

Stedets kulturarv vil bli presentert i et nytt museum og i det fri. Hit kom Kristianiabohemen og Edvard Munch for å leve i landlig harmoni. Her vil du kunne vandre i deres landskap og besøke Munchs eiendom og hjem, Nedre Ramme.

Link til kultursti: "I Munchs fotspor"

Ramme Gård

Ramme Gård åpnet i 2020. Ved nyåpningen vil gården ha et besøksområde med gårdsbutikk, kro og kafé hvor besøkende vil få balanserte retter til Debios økologiske gullstandard.

 

På Ramme Gård foregår matproduksjonen uten bruk av giftige sprøytemidler og kunstgjødsel. Her tar man også vare på sjeldne husdyrraser.

Ramme Fjordhotell

Ramme fjordhotell har 42 rom omhyggelig innredet med høy standard. Hotellets bygg har fått navnene Herberget og Brenneriet. Herberget er bygget i 1700-tallsstil, innredet med antikviteter og tilhører “skysstasjonen”. Brenneriet er bygget i 1800-tallets industristil. På gårdsplassen ligger det en stall med plass til tolv hester og en stor remisse med antikke vogner og sleder til utstilling og bruk.

bottom of page