top of page

Ringsaker kommune

Ringsaker er en kommune på Hedmarken i Innlandet fylke og er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og en næringsvennlig kommune. Mjøsa gir Ringsaker 11,4 mil med strandlinje og fantastiske muligheter for rekreasjon og opplevelser. Sjusjøen og Ringsakerfjellet har Norges beste skiløyper og de koselige småbyene Brumunddal og Moelv er i stadig utvikling. Ringsaker kommune er den største kommunen i Innlandet i antall innbyggere og kommunen satser på god kommunikasjon til deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. 2Mind design har i flere år levert alt av grafisk materiale til kommunen.

 

Prosjekt

Brosjyrer, foldere, magasin, program, messemateriell, skilt, annonser, bannere, kart, roll-up, nettsider, designprofiler m.m.

Prosjekt:

Grafisk materiell

Kunde:

Ringsaker kommune

År:

Fra 2021-

274705331_10226688103097057_3186359025872660544_n.jpg

I 2021 vant 2mind design et offentlig anbud i skarp konkurranse med flere andre design- og kommunikasjonsbyråer i landet. Siden den gang har vi levert alt kommunikasjonsmateriale kommunen har behov for i tett samarbeid med kommunikasjonsavdeling i kommunen, eksempel små trykksaker, magasiner, seminarmateriell, messemateriell, skilt og logoprofiler med mer. Helt nye annonsemaler for papir- og digitalbruk er utarbeidet og nettsidene til «Mjøsparken» og «Jul i Prøysenland» er blitt designet av 2mind.  

Velk.til R-forside.jpg

Velkommen til Ringsaker

I Ringsaker er det alltid noe å finne på - enten man bor der eller bare er på besøk! I magasinet «Sommer i Ringsaker» kan du lese om Helgøya klatrepark og om Prøysenhuset med mer og på nettsiden til Mjøsparken finner du oversikt over alle arrangementer i løpet av sommeren.

 

Alle nye innbyggere får en invitasjon på papir til innbyggertreff og får rabattkort på mange av tilbudene som finnes i kommunen for å bli bedre kjent. Det er Matlystfestival hver høst og når det nærmer seg jul er det bare gå inn på nettsiden til «Jul i Prøysenland» å lese om alt som skjer frem mot jul i Ringsaker kommune. 

 

Link:

https://issuu.com/ringsakerkommune/docs/ringsaker_magasin_1.februar_sideoppslag

Mjøsparken sett fra lufta kopi 3.jpg
bottom of page