top of page

Engø Gård

Begynnelsen til det som i dag er hotell- og restaurantbedriften Engø Gård, var Pihls Pensjonat – et av Tjømes mange sommerpensjonater. Beliggenheten, landskapet og de særpregede bygningene utgjør en helhet med en egenart som må oppleves. Å designe Engø Gårds nye grafiske profil var en fantastisk oppgave, sier Frøydis, partner hos 2mind design, som vant gull i reiselivsbransjens HSMAI- pris i kategori årets beste profilprogram 2007, for helhetsprofileringen av Engø Gård, Hotel & Restaurant.

Prosjekt

Profilprogram og praktbok

Kunde

Engø Gård

År

2004 - 2008

Engø Gård er full av fortid. En gård som denne blir ofte et fikserbilde som forteller noe annet og mer enn det du ser. Tidene skifter, alt blir lenge siden og det meste annerledes. 

Engø Gård er et levende sted hvor forhistorien medvirker. Vil du ha du minimalistisk og moderne hotellopplevelse må du vende snuta et annet sted. Liker du elegant nostalgi er Engø Gård ypperlig. 

Tiden på Engø Gård

Denne praktboken er en dokumentasjon av Engø Gårds historie fra 1930-tallet og frem til i dag. Den inneholder interessante historier ført i pennen av Andreas Norland, med fotografier av Thomas Widerberg, samt historiske bilder.

 

Tidligere kjøkkensjef Per Hallundbæk har bidratt med oppskrifter på retter fra de fire årstider. 

Pileredet

Høyloftet i den gamle låven, er i dag restaurant ”Pileredet” hvor det kan serveres mat til 100 gjester. 

bottom of page