top of page

THE HUB

Clarion Hotel The Hub (Tidl. Royal Christiania) er Norges største hotell med 810 moderne hotellrom fordelt på 16. etg. med konferanse-fasiliteter på over 3000 kvadratmeter, 22 fleksible møtelokaler i ulike størrelser fordelt over 900 kvadratmeter, takåker og 3 unike bar- og restaurantkonsepter. 2Mind har har designet et helhetlig innvendig skiltprogram for THE HUB i samarbeid med Preg Skilt og Design som har stått for produksjon og montering.

Prosjekt

Skiltprogram

Kunde

The Hub

År

2019

Skiltprogrammet består bl.a. av Infoskilt, gjesterom, tekniske rom, lager, henvisningsskilt i korridorer og Pyloner utenfor heiser i 16 etg. Trapper, rømningsveier, konferansesaler og møterom, resepsjon og konferanse.

Henvisning til Relax og treningsrom, sauna, steamrom, toaletter, restaurant & bar. Dekorvegg Spa, kameraovervåkning, m.m. I tillegg har vi tegnet alle ulike Ikoner/piktogrammer som danner grunnlag for skiltprogrammet.

IMG_2208.jpg
IMG_3216.jpg

Hexagon

Skiltprogrammet til THE HUB er bygget rundt formen hexagon (sekskant) som også er brukt i øvrige detaljer i arkitektur og interiørdesign.

 

I THE HUB har vi valgt materialer i som brukes i bygget forøvrig, mørk tre- og metallfolie som basisfarger. Vi har lagt vekt på god kontrast og lesbarhet slik at skiltene skal kunne leses godt mot en variasjon av ulike veggfarger.

 

Skilt i utvalgte publikumssoner er laget taktile med opphøyet skrift i lakk, slik at det kan leses av synshemmede.

Clarion hotel THE HUB

Midt i hjertet av Oslo finner du byens mest spektakulære hotel med den råeste lobbyen - en pulserende møteplass for alle type menneskemøter.

bottom of page