top of page

Lille Paperie

Lille Paperie designer alt av trykksaker for bryllup: Save-the date, bryllupsinvitasjoner program for bryllupsdagen og vielsen, bryllupsmeny, bordkort, takkekort, konvolutter og tilleggsprodukter som silkebånd og lakksegl med mer. Det er mulig å kjøpe enkelt produkter og bryllupspakker. Den lille bryllupspakken inneholder de trykksakene som gjestene legger mest merke til, den store er for bryllupspar som vil ha en helhet på alle sine trykksaker. Lille Paperie er en merkevare under 2mind design as.

Prosjekt

Logo, profilutvikling

Kunder

2mind design

År

2019

Logo, profilutvikling

Lille Paperie trykker bare på godt miljøvennlig papir. Uttrykket kan variere fra klassisk brevpapir med riller, perlemoraktig papir eller papir lagd for hånd med revet kant.

Det er mulig å oppgradere trykk kvaliteten og lage preg ned i papiret på bryllupstrykksakene. Ønskes gull eller sølvfolie i trykket er det fullt mulig.

Froskeprinsen

Dette er Lille Paperies lykkebringende logomaskot "Froskeprinsen". I eventyret er frosken en vakker prins i forkledning som bare kan forløses ved et kyss. Denne froskeprinsen ønsker at alle brudepar som får sine trykksaker fra Lille Paperie skal leve lykkelig alle sine dager. Illustrasjonen fungerer som et humoristisk profilelement sammen med en typografisk logosignatur.

Forever

I will hold you close in my arms

bottom of page