top of page

Ekebergparken

Ekebergparken er en skulptur- og kulturminnepark av internasjonalt format for Oslos befolkning og tilreisende. Parken inneholder verk av kunstnere som Rodin, Renoir, Dali, Maillol, James Turell, Jenny Holzer, Jake and Dinos Chapman, Damien Hirst og Louise Bourgeois. Parken ble kåret til å være blant verdens fem beste skulpturparker av Wall Street Jurnal sommeren 2015. 2Mind har laget web, kart, skilting og profilmateriell for Ekebergparken.

Prosjekt

Skiltprogram 

Kunde

Ekebergparken

År

Fra 2016

Kart og skiltprogram oppdateres årlig etterhvert som nye skulpturer kommer til. Parken vil stadig få tilskudd av nye skulpturer igjennom de neste 50 årene.

Foldekart.jpg
Kitu_Mobile.jpg
Ekebergparken2 - skilt kopi.jpg

Ekebergparken

Ekebergparken er en unik og mangfoldig kulturminnepark til glede og berikelse for byens befolkning, og en attraksjon for tilreisende. Her kan du ta del i opplevelser som inneholder både historie, natur og kunst. Parken tilbyr guidede turer, kunstverksted og uteaktiviteter for store og små.

Skyspace

Den amerikanske kunstneren James Turrell arbeider med persepsjon, farge, lys og rom. Skyspace kan oppleves ved soloppgang og solnedgang. Kunstverket er i et spesielt utformet rom med åpning i taket, direkte til himmelen. Lyset i installasjonen endrer farger under seansen for å påvirke betrakterens oppfatning av omgivelsene rundt oss.

bottom of page