top of page

Ramme Web

Ramme ligger sydvendt til ved Oslofjorden like nord for ladestedet Hvitsten,

ca. 45 km. syd for Oslo. Stedet har vært i Petter Olsens eie siden 1966.

I 2020 åpnet Ramme det som sannsynligvis blir en av Norges fineste kulturelle destinasjoner. 2mind har utviklet logo & profilprogram, web, kart/illustrasjoner, markedsmateriell, kunstkataloger/plakater, pakningsdesign og skilt for Ramme.

2Mind har også designet skiltprogrammet til Kulturstien «I Munchs fotspor» som ble åpnet for publikum våren 2017.

Prosjekt

Profilprogram & Web

Kunde

Ramme

År

Fra 2014 -

RB4.jpg

Ramme 

Ramme er en gård og kulturdestinasjon utenfor Hvitsten i Vestby kommune i Akershus i Viken fylke, hvor det drives økologisk gårdsbruk med kjøtt, melkeprodukter og grønnsaker. I tillegg har gården et besøksområde med kro, restaurant samt kombinert kafé og «Diversehandel». Sommeren 2021 åpnet også et eget kunstgalleri

 

På Ramme både levde og skapte Edvard Munch i vitalismens ånd. Her jobbet han med motivene til Universitetet i Oslos Aula, og andre motiver fulle av liv og farger.

Ramme_luft kopi.jpg

Ramme Fjordhotell

Ramme fjordhotell har 42 rom omhyggelig innredet med høy standard. Hotellets bygg har fått navnene Herberget og Brenneriet. Herberget er bygget i 1700-tallsstil, innredet med antikviteter og tilhører “skysstasjonen”. Brenneriet er bygget i 1800-tallets industristil. På gårdsplassen ligger det en stall med plass til tolv hester og en stor remisse med antikke vogner og sleder til utstilling og bruk.

bottom of page