top of page

EDV. MUNCH - Works on Paper

Utstillingen viser verk Edvard Munch lagde på papir i sin tid på Ramme. Dette inkluderer grafikk, tegning og akvarell. Tegning og akvarell var medier som fulgte Munch fra han var liten gutt. Som ung voksen, da han bestemte seg for å bli kunstner, ble han for alvor interessert i oljemaleriet. Mot slutten av 1800-tallet begynte han med grafikk som lot hans kreativitet ta enda nye retninger.

2Mind har laget kunstplakat, kunstkatalog, verksinfo samt skiltdisplay til denne utstillingen 

 

Prosjekt

Kunde

År

Katalog /verksinfo

Ramme

2023

Bilde 1_HovedbildeForsidebilde.jpg

Utstillingen WORKS ON PAPER inkluderer kunst skapt i vitalismens ånd, det nære landskapet, portretter av venner, modeller og gir en liten forsmak på Auladekorasjonene. I Ramme billedgalleris øvrige rom viser vi kunst av et utvalg norske kunstnere fra 1800- og 1900 tallet som levde og lagde kunst i vårt nærområde. Disse kunstnere var også kjent i egen samtid, både i inn- og utland.

 

Malerier av Edvard Munch, Christian Krohg, Frits Thaulow, Hans Gude, Theodor Kittelsen, Oda Krohg, Carl Dørnberger, Paul Fischer og Oscar Wergeland vises. Motivene er alle hentet fra vårt nærområde.

Ramme Fjordhotel.jpg

Ramme Gård

Ramme ligger sydvendt til ved Oslofjorden like nord for ladestedet Hvitsten, ca. 45 km. syd for Oslo.

Stedet har vært i Petter Olsens eie siden 1966.

I 2020 åpnet Ramme det som sannsynligvis blir en av Norges fineste kulturelle destinasjoner.

 

2mind har utviklet logo & profilprogram, web, kart/illustrasjoner, markedsmateriell, kunst-kataloger/plakater, pakningsdesign og skilt for Ramme.

 

2Mind har også designet skiltprogrammet til Kulturstien

«I Munchs fotspor» som ble åpnet for publikum våren 2017.

Ramme_luft kopi.jpg

Ramme Fjordhotell

Ramme fjordhotell har 42 rom omhyggelig innredet med høy standard. Hotellets bygg har fått navnene Herberget og Brenneriet. Herberget er bygget i 1700-tallsstil, innredet med antikviteter og tilhører “skysstasjonen”. Brenneriet er bygget i 1800-tallets industristil. På gårdsplassen ligger det en stall med plass til tolv hester og en stor remisse med antikke vogner og sleder til utstilling og bruk.

bottom of page