top of page

AERON

AERON® er et velkjent merke i den globale skipsindustrien. De tilbyr smarte tekniske løsninger, som er lønnsomme for kunder og miljøet innen ventilasjon, varme & kulde, rør, elektro og automasjon til marine, offshore og landbasert virksomhet. 2mind har jobbet tett med ledelsen hos AERON, med utarbeidelsen av deres grafiske designprofil og visuelle kommunikasjon ut til de ulike internasjonale markedene, ved å tydeliggjøre presentasjonen av AERONs tjenester, systemer og produkter.

Leveranse: Logo, Profilprogram, Brosjyremateriell, Annonser, Web

Skilt, Tekniske illustrasjoner.

Prosjekt:

Profilprogram

Kunde:

Aeron

År:

2023

Hovedbilde Webtop_webp.webp

Verden trenger mer energieffektive løsninger og AERON er innovative og alltid i forkant av utviklingen, blant annet med utvikling av energi effektive løsninger. Den grafiske profilen har et maritimt og moderne uttrykk for å gjenspeile dette.

SM_Isfjord-kopi.webp
Aeron_broen.jpg

Kvalitet

AERON har hovedkontor i Flekkefjord og avdelings-kontorer i Bergen og Sandnes.  2Mind involverte representanter fra alle de tre kontorene i dette designoppdraget, for å få tilbakemeldinger fra dem som skal bruke den visuelle profilen som verktøy.

 

Selv er AERON opptatt av å alltid tilby dyktige medarbeidere med bred erfaring til sine prosjekter.

 

Prosjektleder for designutvikling og web har vært Trygve F. Andersen hos 2Mind.  

 

Mer info: https://aeron.no/

 

AK__BD_0909_Island Performer_CR Ulstein Group_Marius Beck Dahle-kopi.webp

Aeron

AERON er en pålitelig og verdens-omspennende HVAC-partner for sine kunder, med representanter i Brazil, Chile, Danmark, Finland, Kina, Korea, Singapore og Tyrkia. AERON eies 100% av AF Gruppen

bottom of page